REVIEWS

DINA
Ik ben ontzettend blij met mijn UNTIE’s! Een simpele outfit ziet er opeens zoveel leuker uit met een das en ik krijg mega veel complimenten als ik er een om heb. 

Inmiddels heb ik ook een aantal UNTIE. haarbanden die ik graag in de zomer draag. Ik was trouwens ook echt (positief) verrast over de mooie bewaardoos waar ze in geleverd werden. 

 

LIEKE

Oops, I did it again! Net das 4 en 5 binnen gekregen, om toe te voegen aan de collectie.

 

Ik ben echt groot fan van de dassen van UNTIE. Ze zijn ideaal om je outfit een upgrade te geven, ik draag ze dan ook graag naar mijn werk of een feestje. Ik krijg altijd veel complimenten én verbaasde reacties (mensen willen graag weten hoe ze gestrikt zijn).

 

Met een das en een paar hakken voel ik altijd nèt dat beetje extra!

ANNEKE

Wow een UNTIE. das! Dat ziet er super gaaf uit! Maar is dat wel wat voor mij? Is iets wat ik dacht toen ik het voor het eerst bij een vriendinnetje zag. 

Toen ik voor het eerst mijn eigen UNTIE. omhad kreeg ik zoveel complimenten en toen was ik om! Het geeft je standaard outfit net dat beetje extra en geeft je een zelfverzekerd gevoel. Een uniek accessoire die elke outfit opleukt!

Just give it a try, you won't regret it :)

MELANIE

Wat ik leuk vind aan UNTIE is dat je persoonlijke dingen kunt hergebruiken, dus heel duurzaam.

Voor mij is het een combinatie van iets draagbaars maar wat ook mooi is om naar te kijken. Zoals de das van mijn opa die heeft een speciaal plekje op mijn slaapkamer, deze is wat ouderwetser en is eigenlijk een soort kunstwerkje geworden. Terwijl bij mijn vader ben ik de kast ingedoken en heb ik gave dassen kunnen uitzoeken die ik nu als UNTIE.’s draag tijdens een avondje uit.

Het is bijna een soort sieraad, en veel mensen vragen ernaar dus ik vind het altijd leuk dat er een bijzonder verhaal achter zit. Echt een uniek product wat ik met heel veel plezier gebruik!