Wat kun je allemaal doen met oude stropdassen?

Stropdas vermaken tot vrouwen accessoire

Wat kun je allemaal doen met oude stropdassen?

Stropdassen. Een kleding accessoire die niet meer weg te denken is uit de internationale mode en die onder andere veel door mannen, maar ook vrouwen wordt gedragen in het zakenleven. Stropdassen zijn niet alleen perfect voor een business meeting of een zakelijke speech, maar ook voor gelegenheden zoals bruiloften, diners en allerlei feesten.

Stropdassen staan voor kracht, status en geluk. Het heeft een chique uitstraling en mooie betekenis. Eigenlijk extra mooi als het een oude stropdas is. Een oude stropdas heeft namelijk een verhaal erachter, vooral als de stropdas van een dierbare is geweest.

Wij als vrouwen houden ervan om de kledingkasten op te ruimen en het nieuw leven in te blazen. Heb jij een stropdas die niet meer nodig is of die vervangen kan worden? Gooi ze dan niet weg, je kunt er namelijk nog veel mooie dingen van maken! In deze blog vertellen we je wat je allemaal kunt doen met een oude of afgedankte stropdas.  

Een unieke vrouwen stropdas

Het eerste wat je van een oude of afgedankte stropdas kunt maken is een nieuwe dames stropdas! Wanneer je bijvoorbeeld een stropdas hebt van een dierbare zoals je opa, vader, broer of man is het extra mooi om dit zelf bij je te dragen en deze momenten en personen te koesteren in de vorm van een kleding accessoire. Je komt zo altijd in fashion, stijl en op een eervolle manier op elke gelegenheid. Dit kan extra steun of comfort bieden op een dag, omdat de stropdas veel waarde met zich meedraagt. 

Een bijzonde dames haarband

Wanneer je niet altijd een stropdas draagt, zijn oude stropdassen perfect om een dames haarband van te maken. Doordat het van een oude stropdas is gemaakt, is je haarband erg persoonlijk met unieke prints en designs, die alléén jij bezit. Je creëert hiermee een elegante look, die jouw haar uit de weg houdt en toevoegt als een mooie kleding accessoire. Daarbij draag je op een bijzondere manier het verhaal van de oude stropdas mee.

Haarband gemaakt van stropdas

Jouw persoonlijke das of haarband

Brengt deze blog je nu op allerlei ideeën van welke oude stropdassen je een dames stropdas of haarband kunt maken? Je kunt dit eenvoudig laten maken bij UNTIE, zodat je jouw eigen unieke en persoonlijke kleding accessoire hebt, die terugblikt op een dierbare of een bijzonder moment. Je kunt dit het beste als volgt doen:

  1. Bestel de persoonlijke das of haarband hier in de webshop

Vul bij het afrekenen vast het adres in waar jij jouw product op wilt ontvangen zodra hij af is. Zo weten wij dat er een persoonlijke stropdas aankomt.

  1. Verzend de stropdas(sen) met jouw naam erbij

Verzenden kan op diverse manieren, kies een verzendoptie die voor jou fijn voelt (middels envelop, brievenbus pakket, pakket met track&trace of doe hem bij ons door de bus). Vervolgens kun je de stropdas(sen) versturen naar:

UNTIE.
Rustenburgerstraat 268-H
1073 GL 
Amsterdam

  1. Je krijgt een bericht waneer wij de stropdas(sen) hebben ontvangen

Bij ontvangst van jouw stropdas(sen) sturen we je een bericht zodat je weet dat wij hem veilig hebben ontvangen. Vervolgens zal de das vermaakt worden tot jouw gekozen product en sturen wij hem binnen 10 werkdagen retour in een mooie zwarte cadeauverpakking. Dit is tevens een perfecte doos waar je je product altijd mooi en ongekreukt in kunt bewaren.

 

Wij zijn altijd erg benieuwd naar de mooie verhalen achter een stropdas, mocht je die met ons willen delen kun je dit op een briefje schrijven en bij de das doen of als opmerking bij de bestelling zetten. Je maakt hier echt onze dag mee!

Meer lezen

Waar kan ik gebruikte kleding kopen?

Waar kan ik gebruikte kleding kopen?

Hoe kleed ik me zakelijk, maar toch vrouwelijk?

Hoe kleed ik me zakelijk, maar toch vrouwelijk?