Hoe kleed ik me zakelijk, maar toch vrouwelijk?

Hoe kleed ik me zakelijk, maar toch vrouwelijk?

Hoe kleed ik me zakelijk, maar toch vrouwelijk?

Zakelijke kleding wordt meer als een “mannending” gezien, maar niets is minder waar. Vrouwen kunnen zich evengoed zakelijk kleden en het heeft misschien nog een bepaalde charme aan zich ook. Vrouwen hebben namelijk meer opties om een zakelijke outfit aan te kleden en tot leven te brengen. Extra leuk dus!

Het begint natuurlijk allemaal bij een goede basisoutfit, zoals een pantalon in combinatie met een mooie colbert of een goede blouse met een mooie rok en pumps. Een bijpassende jas en tas kunnen natuurlijk ook niet missen. Het is vooral belangrijk dat jij je aan jouw smaak en stijl houdt, zodat je je krachtig en succesvol voelt wanneer je het draagt.

Behalve de rok, hebben mannen redelijk dezelfde kledingstukken in het zakenleven als dat vrouwen hebben, daarom is het voor ons nóg leuker dat wij een zakelijke outfit mooi kunnen stylen met kleding accessoires. In deze blog lees je hoe jij je zakelijk kunt kleden, maar toch vrouwelijk en wat je kunt toevoegen om je outfit compleet te maken.

Zakelijk doch vrouwelijke outfit met haarband

 

Draag een haarband bij jouw zakelijke outfit

Een haarband is vrouwelijk en perfect om bijvoorbeeld tijdens een zakelijke meeting te dragen. Het geeft flair aan je outfit en is natuurlijk handig om je haar naar achteren te houden. Een extra bijzondere en chique uitstraling aan een zakelijke outfit is een haarband die van oude stropdassen is gemaakt. Stropdassen hebben vaak een kwalitatieve stof met mooie designs en prints. Aan een haarband kan dit een mooie look geven. De haarbandenvan UNTIE. zijn allemaal gemaakt van stropdassen die niet langer meer gebruikt werden. Iedere haarband is dus uniek en kan mooi toevoegen aan jouw zakenoutfit.

 

Dames stropdas en zakelijke outfit

Een dames stropdas is altijd een goede keuze

Een stropdas blijft altijd de ultieme zakelijke must have! Het is een kleding-accessoire die je outfit geheid zal afmaken, vooral als deze een print of design bevat die mooi toevoegt. Bij UNTIE. hebben we een ruim assortiment aan dames stropdassen die net zoals de haarbanden gemaakt zijn van oude stropdassen.

Als je op zoek bent naar extra luxe en kwaliteit in je look is het goed om in tenminste één designer stropdas te investeren. Designer stropdassen gebruiken vaak mooie stoffen, patronen en achtergronden, waardoor je outfit extra opvalt en erg modebewust oogt. UNTIE heeft naast de gerecyclede dames stropdassen ook designer dassen van de merken Givenchy, Burberry, Yves Saint Laurent, Giorgio Armani, Tommy Hilfiger, Hugo Boss en nog vele anderen. 

Broche dames vintage

Maak je look compleet met een elegante broche

Wat we natuurlijk niet kunnen vergeten en een goede toevoeging aan iedere zakelijke outfit is, is een broche. Het is een klein, maar elegant detail. Het geeft net dat kleine extraatje, vooral omdat broches luxueus worden designed met goud, zilver, parels en kristalstenen. De broches van UNTIE zijn bijvoorbeeld een mooie laatste touch aan een zakelijke outfit en passen mooi bij allerlei haarbanden en stropdassen. Daarbij zijn alle broches vintage en is de collectie met zorg samengesteld.

 

Zoals je in deze blog hebt gelezen kun jij je zakelijk aankleden, maar toch vrouwelijk, met de juiste aankleding van accessoires. Je kunt alle kleding accessoires individueel dragen als je van een minimalistischere look houdt. Een combinatie van een haarband, stropdas en broche blijft misschien wel het mooiste, omdat dit een zakelijke, maar toch vrouwelijke indruk wekt!

 

 

Meer lezen

Stropdas vermaken tot vrouwen accessoire

Wat kun je allemaal doen met oude stropdassen?

Waar kan ik gebruikte kleding kopen?

Waar kan ik gebruikte kleding kopen?

Wat kun je doen ter nagedachtenis aan een dierbare?

Wat kun je doen ter nagedachtenis aan een dierbare?