Wat kun je doen ter nagedachtenis aan een dierbare?

Wat kun je doen ter nagedachtenis aan een dierbare?

Wat kun je doen ter nagedachtenis aan een dierbare?

Wanneer je een dierbare hebt verloren kan dit erg zwaar vallen. Velen hebben behoefte om hen op een speciale manier te herdenken en zeker wanneer bepaalde belangrijke data dichterbij komen zoals een verjaardag, sterfdatum, bruiloft, geboorte of feestdagen als Kerst en de jaarwisselingen. Of je iemand nu elke dag mist of vooral op belangrijke momenten, dierbare herinneringen draag je altijd met je mee, zichtbaar én onzichtbaar. In deze blog lees je wat je allemaal kunt doen ter nagedachtenis aan een dierbare.

 

Gedenkactiviteiten voor je dierbare

 

Een mooie manier om een dierbare te herdenken is door middel van mooie activiteiten. Deze kunnen al heel simpel zijn en comfort bieden in lastige periodes. De volgende activiteiten kunnen hierbij helpen:

 

Een kaarsje branden

 

Een kaars brengt altijd een warme en liefdevolle sfeer en dit vooral naast een foto van een dierbare. Een kaarsje kan een mooi gebaar zijn en als lichtpunt werken tijdens donkere dagen. Je kunt dan extra stilstaan bij deze geliefde en daarbij creëert u een speciaal plekje voor diegene ter nagedachtenis wat extra comfort kan bieden.

 

De rustplaats bezoeken

 

De rustplaats van een dierbare bezoeken kan ook troost, comfort en rust brengen. Vooral wanneer het een momentje is voor jou alleen. Je kunt hierbij ook een kaarsje aansteken mocht je dit fijn vinden en jouw tijd nemen om diegene te herdenken.

 

Stil staan bij belangrijke datums

 

Misschien zijn er bepaalde datums waarvan je een tastbare herinnering hebt van jouw dierbare. Het kan de moeite zijn om stil te staan bij deze data en de geliefde te herdenken. Door de geliefde te herdenken houd je de herinnering van deze dierbare in leven.

 

Samen komen

 

Wanneer je samen komt met mensen waarmee je dezelfde dierbare deelt en herinneringen ophaalt kan dit comfort en troost geven. Dit kan al op simpele manieren zoals het favoriete bordspel van je dierbare spelen of zijn/haar lievelingseten bereiden en samen eten. Het kan nog meer steun en troost geven als je het samen doet.

 

Gedenkobjecten aan je dierbare

 

Een persoonlijk item

Naast gedenkactiviteiten kan een gedenkobject ook veel troost bieden. Dit komt omdat je het vaak met je mee kan dragen en het een tastbaar deel is van een dierbare. Een voorbeeld van een gedenkobject kan een kledingstuk zijn, zoals persoonlijke dassen en haarbanden.

 

Bij UNTIE. kun je terecht voor het maken van een gedenkobject. Wanneer je ons een stropdas opstuurt van jouw dierbare of geliefde, kunnen wij er een mooie en persoonlijke vrouwendas of haarband van maken. Op deze manier heb je een tastbare herinnering om zichtbaar met je mee te dragen. Je kunt dit het beste als volgt doen:

 

  1. Bestel de persoonlijke stropdas of haarband in de webshop

 

Vul bij het afrekenen vast het adres in waar jij jouw vrouwen das of haarband op wilt ontvangen zodra hij af is. Zo weten wij dat er een persoonlijke stropdas aankomt.

 

  1. Verzend de stropdas(sen) met jouw naam erbij

 

Verzenden kan op diverse manieren, kies een verzendoptie die voor jou fijn voelt (middels envelop, brievenbus pakket, pakket met track&trace of doe hem bij ons door de bus). Vervolgens kun je de stropdas(sen) versturen naar:

 

UNTIE.
Rustenburgerstraat 268-H
1073 GL 
Amsterdam

  1. Je krijgt een bericht waneer wij de stropdas(sen) hebben ontvangen

 

Bij ontvangst van jouw stropdas(sen) sturen we je een bericht zodat je weet dat wij hem veilig hebben ontvangen. Vervolgens zal de das vermaakt worden tot jouw gekozen product en sturen wij hem binnen 10 werkdagen retour in een mooie zwarte cadeauverpakking. Dit is tevens een perfecte doos waar je je product altijd mooi en ongekreukt in kunt bewaren.

 

Wij zijn altijd erg benieuwd naar de mooie verhalen achter een stropdas, mocht je die met ons willen delen kun je dit op een briefje schrijven en bij de das doen of als opmerking bij de bestelling zetten. Je kunt hier extra troost uithalen door je verhaal te delen, wij vinden het altijd heel mooi om met dit in gedachten de das handmatig te gaan vermaken tot jouw gekozen product. Hiermee krijg je echt een stropdas met een verhaal, something new with memories... 

Read more

Hoe kleed ik me zakelijk, maar toch vrouwelijk?

How do I dress professionally, yet feminine?

Stropdas vermaken tot vrouwen accessoire

What can you do with old ties?

Waar kan ik gebruikte kleding kopen?

Waar kan ik gebruikte kleding kopen?